Werving & Selectie

Werving & Selectieopdrachten verrichten wij voor zowel profit-, als non-profitbedrijven voor uiteenlopende functies op MBO+ en HBO/WO niveau.

Wanneer wij in uw opdracht een geschikte kandidaat gevonden hebben, kunt u deze direct zelf in dienst nemen. HeBu Synergy ontvangt voor haar dienstverlening een fee die in twee keer wordt gefactureerd. U weet qua kosten van tevoren precies waar u aan toe. Daarnaast zal HeBu Synergy ook een deel van het risico voor haar rekening nemen.

Wij hanteren een vaste fee die niet gerelateerd is aan de hoogte van het salaris van de kandidaat.

Wij selecteren voor u kandidaten uit ons eigen bestand. Daarnaast benaderen wij via verschillende kanalen potentiële kandidaten die beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. Wij voeren “face-to-face” selectiegesprekken, checken meerdere referenties en organiseren desgewenst een psychologisch/assessment onderzoek. U kunt er op vertrouwen dat wij een goede match maken tussen uw vacante functie en de geschikte kandidaat.

Wij streven naar een effectieve samenwerking en gaan niet voor het korte gewin; wij willen ook op langere termijn van toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers.

Werving & Selectieopdrachten verrichten wij op basis van “No cure, no pay”.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de verdere mogelijkheden en de hoogte van het standaardtarief.

Veel werk dat gedaan moet worden bij een sollicitatieprocedure, wordt u uit handen genomen.

Er wordt een duidelijke en verhelderende advisering gegeven over de te volgen procedure en de mogelijke geschiktheid van de kandidaten.

Vaak is het voordeliger om uit te besteden in plaats van de kennis en capaciteit zelf in huis te hebben om een sollicitatieprocedure uit te voeren.