Werkgever

HeBu Synergy BV bemiddelt in personeel. In overleg met de opdrachtgever en kandidaat wordt de meest passende vorm van dienstverlening vastgesteld en uitgevoerd.

Welke vorm van dienstverlening u ook kiest: u kunt er zeker van zijn dat u in HeBu Synergy een veilige en betrouwbare partner vindt.

HeBu Synergy is aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd. Wij worden regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke auditbureaus.

Wat zijn uw voordelen

Vakkennis

Wij kennen de business waarin wij zaken doen. Dit praat wel zo gemakkelijk. Over het algemeen weten wij snel wat u zoekt.

Vlotte bemiddeling

Uitzendkrachten worden graag door HeBu Synergy bemiddelt. Dit betekent dat veel vakkrachten zich weer bij ons melden wanneer zij elders een klus hebben afgerond.

Duidelijke communicatie

Wij vinden het belangrijk om een toegevoegde waarde te hebben. In dat licht zullen wij in voorkomende situaties u ook melden als we verwachten niet te kunnen leveren.

Facturatie

De salarisadministratie en facturatie verloopt accuraat en veelal foutloos. Dit voorkomt nawerk en schept vertrouwen op verschillende niveaus in uw organisatie.

Bent u een werkgever?

Kunnen wij iets voor u betekenen? Hieronder vindt u onze contactgegevens.

Met wie werken wij samen

Bent u geïnteresseerd in wie u allemaal voor gingen klik hieronder voor meer informatie. Of kijk verder op deze pagina voor meer voordelen voor u als werkgever en wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze dienstverlening

  • Techniek
  • OV
  • Administratief/ Secretarieel
  • Overig
  • Goederenvervoer

Extra informatie aanvragen

Bezoekadres:
Stravangerweg 21-1
9723 JC Groningen