Meewerkend Voorman Fitter & MK inbouwer

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij in de omgeving van Leeuwarden zijn wij op zoek naar een enthousiaste Meewerkend Voorman Fitter & MK Inbouwer. Onze klant is een specialist op het gebied van scheepsbouw. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor zowel het inbouwen van leidingsystemen en bijbehorende componenten als het registreren van uren en materiaalbesteding. Je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. Zodra er zich een incident voordoet bedenk jij hiervoor zelf een oplossing en bespreekt dit met de projectmanager. Kortom, een leuke afwisselende baan!

Functie-eisen:

  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt praktische kennis van toegepaste installaties in de scheepsbouw;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Je kunt nauwkeurig werken;
  • In het bezit van VCA.

Locatie: Leeuwarden

Ben jij per direct beschikbaar? Of ben je later beschikbaar en heb je interesse in onze vacature Meewerkend Voorman Fitter & MK inbouwer? Stuur dan gerust je CV naar: info@hebu-synergy.nl of neem contact met ons op: 050-5445600.

 

Wij zijn het uitzendbureau waar professionaliteit met informaliteit wordt gecombineerd. Door onze transparante werkwijze is eenvoudig te herkennen hoe wij invulling geven aan de wensen van zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

Bij ons staat oprechtheid en denken in mogelijkheden en oplossingen voorop. Al sinds 2006 matchen wij de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf of andersom.

Onze specialismen liggen in verschillende sectoren, zoals techniek, personenvervoer, administratief/secretarieel en goederenvervoer. In deze marktsegmenten beschikken wij over uitgebreide branchekennis.