buschauffeurs gezocht

Buschauffeurs gezocht!!!!

In verband met het tekort aan buschauffeurs, zijn wij op zoek naar nieuwe kandidaten voor de omgeving Zuid-Holland en Noord-Holland.

Ken je iemand in jouw omgeving die graag aan de slag wil gaan als buschauffeur.

Meld hem / haar dan aan voor de inloopavond op dinsdag 12 februari of op donderdag 14 februari.

 

We hopen veel reacties te mogen ontvangen.

 

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van het bovenstaande, dan horen we dit vanzelfsprekend graag.

Alvast bedankt.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van HeBu Synergy

Stagiair(e) gezocht!

Voor onze vestiging in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een stagiair(e),  voor 24-32 uur per week,  die een relevante MBO studie volgt.

Ben jij spontaan, gemotiveerd en werk je nauwkeurig? Bekijk dan snel de gehele vacature, met een omschrijving van de werkzaamheden, op: https://www.hebu-synergy.nl/vacatures/stagiaire-uitzendbureau-mv/? En stuur je motivatie + CV naar: info@hebu-synergy.nl .

Heb je nog vragen? Bel ons dan gerust op: 050 – 5445600. Wij helpen je graag!

Als ZZP-er aan de slag

HeBu Synergy bemiddelt personeel in verschillende sectoren. De activiteiten bestaan uit Uitzenden & detacheren, Payrolling en Werving & Selectie.

Daarnaast bemiddelen wij ook ZZP’ers richting opdrachtgevers in de Techniek.

Zie voor meer informatie ook het tabblad “diensten”. U kunt vanzelfsprekend ook rechtstreeks contact met ons opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.

Nieuwe website HeBu Synergy

Sinds kort hebben we een nieuwe website. We denken met de nieuwe site weer helemaal up-to-date te zijn. Wij danken Convident uit Groningen voor hun inzet en advisering. Wanneer u opmerkingen en of suggesties hebt, dan horen wij dit graag van u.

RECRUITER M/V

Werken bij HeBu Synergy uitzendbureau in Groningen

Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste commercieel ingestelde mensen. Wanneer je beschikt over commerciële,- en/of leidinggevende ervaring in de uitzendbranche, komen wij graag met jou in contact. Neem vrijblijvend eens contact op!

Werken bij Arriva

Kijk bij personenvervoer voor actuele en toekomstige vacatures bij Arriva.

Arriva Personenvervoer

Arriva is een toonaangevende exploitant van personenvervoer, actief in 15 Europese landen.

Arriva in feiten en cijfers

Arriva is een ondernemende, slagvaardige speler in het personenvervoer met passie voor samenwerken, kwaliteit en resultaat. De kernwaarden: veilig, betrouwbaar, ondernemend, toegankelijk, betrokken en duurzaam.

Werken bij Arriva

HeBu Synergy uitzendorganisatie is een geselecteerde partner van Arriva voor Werving & Selectie en het uitzenden van (direct) personeel, waaronder buschauffeurs voor verschillende regio’s.