Hebu Synergy is Select.

Hebu Synergy is vanaf 2020 Select, uitzender van vakmensen. We koppelen vakmensen aan opdrachtgevers die verder willen. We zenden uit, doen werving en selectie, ZZP-bemiddeling en verzorgen opleidingen. Voor de sectoren Bouw, Metaal en Techniek, Transport en Logistiek, Schoonmaak, Openbaar Vervoer en Productie. De juiste persoon op de juiste plek. Daar gaan we voor.

Met een nuchtere, no-nonsense instelling gaan wij voor je aan de slag. Een Noordelijk karakter noemen ze dat ook wel. Wij noemen het normaal. Elk uur van elke dag staan we klaar voor onze vakmensen en opdrachtgevers. Pas als vakman én opdrachtgever blij zijn, zijn wij het ook.
Select is ooit opgericht vanuit de gedachte dat het beter kon in de uitzendbranche. Beter door meer samenwerking en meer vertrouwen.We begonnen klein in Groningen en zijn inmiddels landelijk actief. Ons netwerk blijft groeien maar de basis blijft krachtig in zijn eenvoud: een goede samenwerking met al onze opdrachtgevers en vakmensen. Nu en altijd. Want samen komen we verder.

Meer weten over Select? www.select.nl.